Бареков: Цацаров няма да смогне на сигналите ни за корупция

Бареков: Цацаров няма да смогне на сигналите ни за корупция | StandartNews.com

София. Господин Сотир Цацаров няма да смогне на нашите сигнали за корупция и далавери във властта. С партиите от сегашния парламент никога няма да влезем в коалиция. Ние искаме да свалим БСП, ДПС и ГЕРБ от власт. Това заяви основателят на движението България без цензура Николай Бареков по БНТ.

По думите му движението България без цензура иска пълна лустрация на мутрите, които участват в политиката. Другото ни желание е да се разследват финансовите далавери и офшорните фирми на всички предишни управляващи. Това е операция "Чисти ръце". Бойко Борисов не ме е опровергал по никакъв начин за участието му в офшорки. Той се е докарал до там, че мутри се опитват да му лъскат имиджа, категоричен бе Бареков.

Аз съм политик и вече съм незаобиколим фактор в българската политика. Социологията го показва. Надявам се на следващите избори да вземем 120 мандата. Никога не съм бил във властта и няма как да съм участвал в корупционни сделки. В момента помагам единствено на българския народ. Аз съм непрекъснато в страната и обикалям много.

Навсякъде идват много хора и споделят своите мъки и тревоги. Големият проблем на българските политици е, че те се подиграха с доверието на народа си. Аз се разкайвам за това. Между политиците и българския народ има огромна пропаст. На мен ми вярват хората, които се срещат с мен. Моят живот минава през различно русло. Аз вече живея в провинцията и сред хората, обясни Бареков. Подкрепата за нас е наистина огромна. Нашите идеи и виждания достигат до хората и те ги възприемат. Решенията, които ние даваме са прости и изпълними, заяви Бареков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай