Бареков: Борисов и Цветанов смачкаха Георгиев

Бареков: Борисов и Цветанов смачкаха Георгиев | StandartNews.com

ГЕРБ вече не е партия, това е СИК, възкликна лидерът на ББЦ

Завръщането на Даниел Георгиев обратно в ГЕРБ, само ден след като напусна парламентарната група, е в резултат на мощен натиск върху него, оказан му от Цветанов и Борисов. Така лидерът на ББЦ Николай Бареков коментира изненадващия ход на народния представител.

"Той е под огромен натиск от Цветанов и Борисов. Георгиев е свястно момче, обмисляше тази стъпка още преди Великден, искаше да работи и да помага на изборите.", обясни Бареков. "Жал ми е за него. Казах му: Бъди смел, защото с натиск, със заплахи, с милиционерщина и мутренски практики не се стига далеч. Смазали са го! Смачкали са го! Това вече не е партия, това е СИК!", възмути се лидерът на ББЦ.

Той разкри и че Георгиев го е молил за политическа защита и е искал гласност, ако се стигне до физическо нападение. "Защо е избрал да се върне в ГЕРБ, не знам. Има натиск и върху други депутати от ГЕРБ, които са напуснали", допълни Бареков.

Той предупреди, че "това е краят на ГЕРБ във вида Борисов, Цветанов и Красимир Велчев". Предупреждавам да внимават какво правят, защото ще сигнализираме и правоохранителните органи", отсече Бареков.

Ще ги бия в неделя толкова жестоко, че няма да могат да повярват, категоричен бе лидерът на "България без цензура".

"Предупреждавам - трета сила сме. Ако някой има намерение да пипа нашите бюлетини, ще знам от рано какъв е нашият резултат във всяка секция. Ако някой се опита да опорочи тези избори, Европа ще го разбере, а понеделник ще бъдем пред НС десетки хиляди. Да внимават Местан, Борисов и Станишев!", закани се Бареков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай