"България без цензура" вече с футболен отбор

"България без цензура" вече с футболен отбор | StandartNews.com

Сандански. "България без цензура" вече си има свой футболен отбор. Това съобщиха от пресцентъра на партията и уточниха, че 14 симпатизанти на партията в Сандански, начело с част от местното ръководство на формацията, взели участие в турнира на "Ариана", провел се от 3 до 6 май на стадиона на "Вихрен".

Наставници на тима са председателят на структурата на ББЦ в града - Георги Батев и областният координатор Сотир Гълъбов. От ББЦ уточниха, че футболистите на партията са стигнали до елиминациите и се дали единствено на миналогодишния победител от турнира - тима на "Авангард".

Средната възраст на футболистите от тима на ББЦ е 23 - 27 години. Момчетата се събират за първи път на терена, разказа местният водач на партията Георги Батев. Заместникът му в организацията Тодор Демерджиев подкрепяше тима от трибуните и подгряваше своите заедно с десетки други фенове на ББЦ в Сандански.
Новосформираният футболен тим, първият в партията, подари и топките за турнира.

Футболистите на ББЦ няма да спрат дотук и замислят за в бъдеще да организират благотворителен турнир по футбол за подпомагане на дома за деца с увреждания в Сандански, допълни Георги Батев, цитиран от пресцентъра на партията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай