Багдасаров: Подкрепата ви за мен е много важна

Багдасаров: Подкрепата ви за мен е много важна | StandartNews.com

Водачът на кърджалийската листа на „БСП – Лява България" Милко Багдасаров се срещна със спортисти и видни деятели на спорта от областта. „Спортът е в кръвта ми и винаги ще помагам с каквото мога на любимия ми волейболен клуб „Арда". Като народен представител имах най-много законодателни инициативи в областта на спорта. За 14 –те месеца в парламента съм внесъл 5 законопроекта. Благодарение на един тях в страната най-после бяха проведени нормални ученически игри", заяви Багдасаров, който е и президент на волейболния клуб „Арда".

„Няма да ви агитирам за кого да гласувате. Ще ви кажа, че на 5-ти октомври ни предстои много важна битка, от която ще зависи дали ще има кой да помага на спорта в Кърджали. За мен вашата подкрепа е много важна, защото ми дава силата да се боря за спорта в Кърджали", обърна се към ветераните и младите спортни надежди Милко Багдасаров.

Заедно с него на срещата бяха и вторият в листата Бисер Николов, както и областният лидер на социалистите Георги Кючуков, който се нарежда на трето място. На срещата Багдасаров припомни, че правителството на Пламен Орешарски осигури средства за ремонт на закрития плувен басейн в Кърджали, осигурени са и пари и за ремонт на спортната зала на града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай