Бабикян: Правосъдието да пита Иванов какво знае

Жалостта към Борисов стана национална игра, коментира ПР-експертът

Бабикян: Правосъдието да пита Иванов какво знае | StandartNews.com

Жалостта към Борисов сега се е превърнала в национална игра, която се играе от всички, освободени от служебния кабинет, назначен от президента Радев. Това коментира ПР-експертът Арман Бабикян, депутат от "Изправи се! Мутри вън!" в 45-ото НС. Той пусна видео във фейсбук страницата на "Отровното трио".

ВИЖ ОЩЕ: Уволненият главсек: Знам много за много хора

"Сълзливата поза на хората на Бойко Борисов стигна до там, че главният секретар на МВР, който беше освободен, да каже днес, че „знае много неща, но няма да ги каже“. Много е странно когато служител на реда заяви такова нещо. Правосъдието би трябвало да се заинтересува от тези негови знания. Все пак дори като обикновен гражданин може да се окаже от полза, защото сам каза, че „знае много неща“, заяви Бабикян, цитиран от offnews.bg.

Според него позата на жертва е любима най-вече на Бойко Борисов и неговите подчинени вече са се научили да я играят.

Той коментира, че в една цивилизована страна е логично хората, на които се няма доверие, да бъдат сменени с такива, на които действащият кабинет има доверие.

"Доверието отдавна е излетяло от изпълнителната власт - някой да се чуди защо има промяна на кадри най-малкото е нелепо", категоричен е Арман Бабикян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай