Бабикян и Хаджигенов с нови закани към властта

Полицията брутално разчисти лагерите, заяви Арман Бабикян

Бабикян и Хаджигенов с нови закани към властта | StandartNews.com

Полицията брутално разчисти лагерите, заяви Арман Бабикян, след като беше освободен от Първо Районно управление на МВР в столицата.

"Решили са, че протестът приключва, изглежда не знаят, че по този начин протестът ще продължи. Ние всички отново ще направим лагери, предполагам, че хората не са се отказали. Твърдят, че бил нарушен Законът за движение по пътищата. Аз твърдя, че е нарушена Конституцията, ще се наложи юристите в Министерството на вътрешните работи и, надявам се, онзи титаничен експерт в Министерството на правосъдието, да вземат решение кое от двете е по-важно", каза още Бабикян пред камерата на БНТ.

Барикадите ще ги изградим отново, само че този път ще са в цялата страна. (…) В действията на МВР не се възстановява обществения ред, а установения корупционен ред.

Това пък заяви Николай Хаджигенов, също от “отровното трио”, по бТВ.

“Очакваме хората най-накрая да побеснеят. На 30-тия ден от протестите корупцията реши да вземе нещата в свои ръце, тъй като очевидно много ѝ пречим”, подчерта той.

И допълни: "Само преди 3 г. Валери Симеонов и бандата му окупираха АМ "Марица". Тогава те не бяха терористи, а ние сме".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай