Ангелкова контраатакува: Не живея в тази къща!

министърката е бясна на бившия вицепремиер и лидер на НФСБ Валери Симеонов

Ангелкова контраатакува: Не живея в тази къща! | StandartNews.com

"Не живея в къщата, чиито снимки се разпространяват в социалните мрежи. Била съм там на гости с дъщеря ми. Това е къщата, която е собственост на родителите на съпруга ми", категорична бе туристическият министър Николина Ангелкова, която даде нарочна пресконференция. Коментарът й бе по повод разпространените от лидера на НФСБ Валери Симеонов снимки и твърдението му, че това е имот на Николина Ангелкова, който не е декларирала.

„Отново съм принудена да обяснявам неистини, разпространявани от един бивш вицепремиер. Ясно съм декларирала собствеността и имотите, които притежавам. Всички те са ясно описани в нотариални актове. Ясно съм декларирана какви са средствата за придобиването на тези имоти“, заяви Ангелкова.

„Ясно съм заявила, че мога да докажа всеки един лев от всичко, което притежавам. Ние сме правова държава и нека да оставим органите да си свършат работата, за да се борави, както винаги съм твърдяла, с факти и с документи, не с внушения и твърдения, не на махленски принцип. Ясно съм декларирала моите имоти. Къща нямам никъде, живея в апартамент, който е описан ясно в моята декларация“, каза още тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай