Андрей Новаков: Хората и бизнесът в Костенец заслужават нов и работещ кмет

Андрей Новаков: Хората и бизнесът в Костенец заслужават нов и работещ кмет | StandartNews.com

Хората и бизнесът в Костенец заслужават нов и работещ кмет, какъвто е кандидата на ГЕРБ Георги Митров. Това каза евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков по време на среща с служителите на Медицински център-Костенец и служители на предприятия от общината. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ.

„Много е важно кандидатът за кмет да е дейна фигура с желание за работа и промяна", заяви Андрей Новаков. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП подчерта, че представителите на ГЕРБ работят и ще продължат да работят за превръщането в населените места в по-добро място за живеене. Новаков даде пример с добрата работа с кметовете на общините Ихтиман, Долна Баня, Костинброд, Драгоман, Сливница, Етрополе, Елин Пелин, Своге, Копривщица. „Нашите градоначалници имат ясни цели и резултати, които са видими", заяви Андрей Новаков. Той бе категоричен, че правителството на Бойко Борисов е върнало доверието на Европа. „Доказателство за това е, че страната ни е усвоила над 90 процента от евросредствата", подчерта той. Андрей Новаков обобщи, че това са средства, които чрез усвояването си достигат до хората. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП бе категоричен, че кметовете на ГЕРБ ще реализират реални политики, която да направят общините по-добро място за живеене.

„Време е за видими резултати в Костенец", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Костенец Георги Митров. Той бе категоричен, че с много работа и с много усилия, населените места се променят. „ Костенец има нужда от инвестиции, хората имат нужда от работа, за да могат да гледат спокойно децата си и след това от всичко друго", подчерта кандидатът на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай