Звездите също излизат в отпуск

Халваджиян разпускат в Италия, обраха Ивана посред бял ден

Звездите също излизат в отпуск | StandartNews.com

Звездите също излизат в отпуск. Въпреки натоварения си график и отговорността в поддържането на имиджа, повечето се усамотиха, а други продължават да работят. Кои са тайните места, където опънаха бедра и се разхладиха с питиета, позаинтересува сe "Стандарт".

Михаил Билалов избра да релаксира в Каталуня и Барселона, откъдето пусна живописни фотоси. Джаро скоро ще смени имиджа на подземен бос, който си докара с ролята си в хитовия сериал "Под прикритие". През есента той ще блесне в новата сага на БНТ "Четвъртата власт".

Кланът Халваджиян и тази отпуска заложи на пасторалната Италия. Продуцентът Магърдич отмаря по традиция на Ботуша със съпругата си Кремена, сина си Бедрос, в компанията на Мария Игнатова, Митко Рачков и други техни приятели. Те избират Италия, защото майката на Магърдич и Джуди живее там. Преди и след ваканцията обаче Халваджиян е запретнал ръкави над втория сезон на "X Factor". След като стана ясно, че Мария Илиева ще бъде отново съдия в шоуто, вчера станаха ясни и още двама от изпитващите - Саня Амуртлиева и Велизар Соколов. Слуховете донесоха името на Любо Киров за четвъртия последен съдия в риалитито. Двамата с Мария Илиева са големи дружки и нищо чудно той да се окаже избраният. Самата Мария се е отдала повече на работа, отколкото на почивка. Певицата реди участия по морето, излиза довечера за концерт в Слънчев бряг.

По клубните сцени на морето броди и Рафи Богосян. "Най-много обичам лятото и партитата на плажа! Всички в бара танцуват, музиката оглася целия бряг, и в този момент диджеят завърта плочите и пуска най-свежите хитове! Става горещо и по някое време решаваш да скочиш в морето за едно нощно къпане! Коктейли до зори и компания, в която настроението е гарантирано... така виждам аз лятото - със спомени и много емоции!", написа Рафи в социалната мрежа. Той самият ще пее на 8 август на Южния плаж във Варна.

На работа е и Александър Сано. Косъма от "Под прикритие" снове между България и Македония заради последния си филм, но щом се задържи в София, купонясва из заведенията. Междувременно анкета за него в световния киносайт IMDB представя възможността на феновете му да изпитат познанията си за Среброто.

Ексминистърът на културата Владо Пенев, макар да се поразходи из Лондон в компанията на Силвия Лулчева, беше на работа. В английската столица те изиграха постановката си "Дуети" на нашумелия британски драматург Питър Куилтър.
Лора Караджова е направо в рая. Певицата се наслаждава на морски деликатеси и бира на борда на лъскава яхта по време на морската си ваканция в Несебър. Дъщерята на Данчо Караджов сподели, че похапва шишчета, пържени картофи и пийва биричка, докато позира пред фотоапарата.

Лятото обаче донесе неприятни емоции за фолкпевицата Ивана. Тя беше обрана посред бял ден във фризьорски салон. Певицата остана без скъпия си мобилен телефон "Верту", който струва около 18 000 лева, и без портфейла си, където имало около 450 лева, съобщава сайтът "Всеки ден". Инцидентът станал в Слънчев бряг в 5-звезден хотел, където била отседнала. Телефонът е от лимитираната серия "Ферари", разработена по поръчка на прочутата автомобилна компания. От модела са произведени точно 2009 бройки, всяка е ръчно номерирана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай