Женска солидарност в Нова! Водеща се застъпи за Мелания Тръмп

Коментирала ли е Мелания Тръмп обвиненията на мъжа си

Женска солидарност в Нова! Водеща се застъпи за Мелания Тръмп | StandartNews.com

Солидарност със съпругата на Доналд Тръмп прояви водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Мира, която изненада с въпрос кореспондента в САЩ Ясен Дараков.

"Ясене, имам един женски въпрос. Коментирала ли е Мелания Тръмп обвиненията на мъжа си", попита изненадващо Мира. 

"Мелания Тръмп не е коментирала тези обвинения, тя запазва мълчание. Между другото обвиненията на Тръмп са съчетани със сексуална връзка през 2006 година, много преди той да се кандидатира за президент, но само няколко седмици, след като Мелания Тръмп дарява Доналд Тръмп със син, което може би по някакъв начин води до нараняване на нейните емоции. Но това е нещо, което тя не коментира нито тогава, нито сега", обясни Дараков.

"Що се отнася до наказанията, до тези 34 обвинения, всяко обвинение носи максимална присъда от четири години. Тоест над 100 години, но Доналд Тръмп няма да лежи нито един в затвора със сигурност, може да кажем това, освен ако нещо драматично не се обърка в неговата защита. Това е първо обвинение, ако бъде признат за виновен, ще бъде гледано първо престъпление, така че най-вероятно присъдата ще бъде условна и някаква глоба. Неговите адвокати казаха, че ще борят ще се борят с всичка сила, за да спрат това обвинение и да не се даде ход на делото по същество", каза Ясен Дараков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай