Засечка! Хубавото Наде с голям гаф в ефира

Кои имена обърка в предаването

Засечка! Хубавото Наде с голям гаф в ефира | StandartNews.com

Дипломатът Надежда Нейнски направи огромен гаф в ефира, след като обърка името на Християн Пендиков с това на президента на Република Северна Македония Стево Пендаровски.

Това стана, докато Нейнски коментираше побоя над Пендиков и какво трябва да направи РСМ, за да влезе в ЕС. Както е известно, Пендиков бе пребит жестоко в Охрид и приет в тежко състояние във ВМА в София, където успяха да го излекуват и наскоро той бе изписан.

Ако приемем, че Република Северна Македония иска да стане член на Европейския съюз, тя и нейното ръководство трябва да си дадат много ясна сметка, че подобни провокации не са в посока на това това членство да се случи.

Защото побоят, който беше извършен над г-н Пендаровски, стана повод за първи път в Европейската комисия да бъдат приети представители на две от четирите организации, каза Нейнски в „Лице в лице“ по бТВ.

В Македония в момента имат проблем с Европейския съюз, защото България стана членка на Европейския съюз и Македония иска да стане страна членка на Европейския съюз. Оттук нататък тя трябва да увери Европейския съюз, че не използва езика на омраза и използването на езика на омразата ще бъде абсолютно препятствие за нея да влезе в европейския свят, допълни Надежда Нейнски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай