Петък,

Започна големият форум на "Стандарт" за младите

От: СТАНДАРТ -
265
Започна големият форум на "Стандарт" за младите
A
A
A

Големият национален форум бъдещето на младите хора у нас, организиран от "Стандарт" започна. Министърът на образованието акад. Николай Денков и зам.-министъра на спорта Диана Иванова представят на дискусията "Нов стандарт за младите - образование. Иновации. Предприемачество" националните програми в подкрепа на младите. Във форума участват още председателят на Българската агенция за инвестиции Богдан Богданов, председателят на общото събрание на УниБит проф. Стоян Денчев, Виктор Серафимов, преподавател в Американския университет.

Националният форум "Нов стандарт за младите - Образование. Иновации. Предприемачество" е част от националната кампания на "Стандарт" "10 причини младите да останат в България".

С нея искаме да покажем колко богата е страната ни - не на газ, ток, пари или думи. А на млади таланти. Деца, ученици, студенти, млади специалисти, които имат потенциал да променят из основи науката, икономиката, изкуството. Стига да бъдат видени, чути и подкрепени. Стига да получат своя шанс. защото бъдещето е на младите. България е на младите.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички