Започна големият форум на "Стандарт" за младите

Денков представя националните програми в подкрепа на младите

Започна големият форум на "Стандарт" за младите | StandartNews.com

Големият национален форум бъдещето на младите хора у нас, организиран от "Стандарт" започна. Министърът на образованието акад. Николай Денков и зам.-министъра на спорта Диана Иванова представят на дискусията "Нов стандарт за младите - образование. Иновации. Предприемачество" националните програми в подкрепа на младите. Във форума участват още председателят на Българската агенция за инвестиции Богдан Богданов, председателят на общото събрание на УниБит проф. Стоян Денчев, Виктор Серафимов, преподавател в Американския университет.

Националният форум "Нов стандарт за младите - Образование. Иновации. Предприемачество" е част от националната кампания на "Стандарт" "10 причини младите да останат в България".

С нея искаме да покажем колко богата е страната ни - не на газ, ток, пари или думи. А на млади таланти. Деца, ученици, студенти, млади специалисти, които имат потенциал да променят из основи науката, икономиката, изкуството. Стига да бъдат видени, чути и подкрепени. Стига да получат своя шанс. защото бъдещето е на младите. България е на младите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай