Всички питат каква е връзката на задържания за мигрантите и Тита

Сензационни подробности за последния задържан

Всички питат каква е връзката на задържания за мигрантите и Тита | StandartNews.com

Има ли връзка между осмия задържат на камиона ковчег – хитовата певица Тита? Сензационно разкритие направи БЛИЦ.  

ВИЖ ОЩЕ: Развръзка с камиона ковчег. Изненада с осмия задържан

По-рано днес по неофициална информация, по линия на международното сътрудничество, стана ясно, че Валентин Христов е арестуван на граничен пункт „Промахон” на влизане в България. Очаква се той да бъде откаран в полицията в Серес и след това да се реши дали да бъде екстрадиран у нас, предаде Нова тв.

По информация от разследващи Христов е бивш граничен полицай. Той бил свръзката на престъпната група с "Гранична полиция". Давал информация за това откъде мигрантите могат да прескочат оградата, както и кои служители на браздата няма да създадат проблеми, ако ги видят.

Съпругата на задържания бивш граничен полицай Валентин Христов е сестра на известната певица Тита, гръмна БЛИЦ. Медията съобщи, че Валентин Христов, има интереси в сферата на петролния бизнес и недвижимите имоти, собственик е и на няколко автомимки в Бургас.

По искане на българската прокуратура предстои Христов да бъде екстрадиран у нас. Очаква се това да стане до два месеца, през които той ще остане в гръцки затвор.

Христина Пенчева, по-известна като Тита, е българска поп певица, актриса и фотомодел. Тя стана известна след участието си във формата X Factor.

През март 2019 година бащата й бе задържан за източване на средства от НОИ-Силистра, където той бе директор. В групата от 10 човека участваха директорът на НОИ-Силистра, началникът на отдел „Отпускане на пенсии“- Силистра и бивш служител на НОИ от София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай