Витанов каза какво се задава до дни и отправи предупреждение

Ето какво ни чака

Витанов каза какво се задава до дни и отправи предупреждение | StandartNews.com

Математикът проф. Николай Витанов се завърна във Фейсбук и възобнови ежедневните се анализи в своя профил. В първия си пост за 2024 той прогнозира дълги войни и предупреди за засилена миграция на бежанци у нас. Изтъкна още, че засега няма притеснение от увеличаване на случаите от коронавирус, но към средата на януари ситуацията може да се промени.

Ето какво пише проф. Витанов:

Войната в Газа. Тук – нищо неочаквано. Израелската армия разрушва Газа и както се очаква е затънала в разрушаването. Палестинците се опитват да оцелеят някак си. Прогнозирах ви дълга война – ето ви я. Прогнозирах ви десетки хиляди жертви. Ето ви ги – вече са над 20 000. Прогнозирах ви разширяване на обхвата на войната – ето ви го. Вчера виден палестински лидер бе убит при ираелско нападение в Ливан. Хуситите се опитват да блокират движението на корабите през Ормузкия пролив. Ако Иран ги понапълни с ракети ще стане весело. Включително и за петролните доставки къмто нас. Та, нещата там няма да свършат скоро. Израел е затънал в гъсто населената Газа. Знаете, че според мен, израелската армия ще победи. Знаете, че това, което изчислявам, са сценариите какво ще стане след това. Е, гледайте. Аз си мълча. Само казвам на онези, дето носовете им орат земята, а топките им са хванати – внимавайте, ще има засилена миграция. Но какво като им приказвам? Те не само, че са наведени, ами и гащите им са свалени. А мигрантските групи минават ли минават през България. Я се поразходете покрай бившите ЦУМ и Централна баня, та да видите, за какво иде реч. На 100 метра от Министерски съвет. Обратно към войната в Газа. Няма да свърши скоро тая работа там. И доста ядове ще има да се берат с тоя конфликт още дълго време.

Напред към другата война. Ситуацията не е добра за Украйна. Че ще е такава, ви беше предсказано отдавна. Нали помните – към края на 2023 г. ще почне да се чувства недостиг на пушечно месо. Към тази прогноза имаше нещо и за средата на 2024 г. - не сте го забравили, нали. Логично е в Украйна да мобилизират вече куцо и сакато. 500 000 нови мобилизирани трябват. ПроЗД въпрос – абе, след като украинската армия има такива чудовищни успехи, ЩО трябва да мобилизират нов половин милион човека, а руснаците нищо не мобилизират? ПроЗД въпрос – проЗД отговор – руснаците нищо не мобилизират, щото загубите им са далеч по-малки. Военно-промишленият комплекс на Русия работи денонощно, украинският е в руини и Украйна разчита на западна помощ. Още един проЗД въпрос – И какво чакате да се случи при това положение?

Я да видим накрая какво става с корона вируса.

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 526 дни.

17 месеца са 518 дни. Над 17 месеца валидност тук значи. Не е зле. Никак не е зле. 18 месеца са 539 дни. Броячът върти.

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 629 дни. 20 месеца са 609 дни. 21 месеца са 640 дни. Броячите въртят. Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Знаете какво трябва да правите. Вършите си работата спокойно и спазвате елементарните предпазни мерки. Знаете, че здравната система се справя добре докъм 500 регистрирани случая на ден. Индикатор за проблеми са 7 последователни дни с над 500 случая. Такова нещо не се очаква до средата на януари, така че спокойно. Просто се пазете, доколкото е възможно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи