Ванга: Животът ни се преобръща на 22.02 и 22.12

Пророчицата предрекла епидемии и внезапно избухване на война през 2020 година, твърди близкият й приятел Сергей Кастарной

Ванга: Животът ни се преобръща на 22.02 и 22.12 | StandartNews.com
  • Пророчицата предрекла епидемии и внезапно избухване на война през 2020 година, твърди близкият й приятел Сергей Кастарной

Предсказания за 2020 година, направени приживе от пророчицата Ванга, разкри за първи път нейният близък приятел журналистът Сергей Кастарной. Баба Ванга го помолила да не разказва за тях, докато не им дойде времето, съобщи Дарик радио.


През 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен шок в два специфични дни - 22 февруари 2020 и 22 декември 2020. Това са дните, в които има натрупвания на пет двойки, разкри Кастарной в предаването „Всъщност“ по първи канал на руската телевизия, където беше свързан за детектор на лъжата, който показа, че казва истината. „Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза още приятелят на Ванга.

Кастарной твърди, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството. Той е категоричен, че Ванга му е посочила точно тези дати, а не други, свързани с годините 2022 или 2222.
Сергей Костарой разказа още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война тази година.

„Ако не се случи чудо и човечеството не се промени, ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, каза още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай