Убийството на икономиката трябва да спре!

Това твърди изобретателят д-р Йонко Мермерски

Убийството на икономиката трябва да спре! | StandartNews.com

Докторът по органична химия и изобретател Йонко Мермерски подкрепи Атанас Мангъров, като го определи за един от малкото трезво разсъждаващи експерти. Името на Мермерски нашумя с патентоването на нов бърз тест за COVID-19.

От САЩ той обяви, че би го предоставил абсолютно безвъзмездно за използване в България.

Той е на принципа на дрегер. Измерва се съдържанието на въглеродния диоксид и всъщност се мерят различните вещества в издишния от пациента въздух.

Това обясни самият професор. Има три варианта на теста, като ползата е да се засекат симптоматичните болни, но не и ударени от коронавируса в белите дробове.

А Мермерски посочи пред Нова телевизия като основен биомаркер за мерене от теста му въглеродния диоксид, защото това показва какъв е газовият обмен на белите дробове. Ако си болен, газовият обмен е по-малък.

Чрез пост в социалната мрежа фейсбук той призова да спре стресирането на хората около пандемията с коронавирус, както и убиването на икономиката.

Вместо да го чуят Мангъров, те го подиграват, хулят и омаловажават.

Това безумно масово стресиране и плашене на хората, мишкуване и убиване на живота, и икономиката трябва да се спре!

Ако управляващите не се усетят да завият рязко и навреме и този масов тормоз на хората не спре, не им завиждам, защото отговорността, която носят е колосална.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай