Убиецът на Ферарио Спасов изчезна! Подозренията

Какви са версиите за Начо Панталеев

Убиецът на Ферарио Спасов изчезна! Подозренията | StandartNews.com

Прави ли опит  Начо Пантелеев да избяга от България?

И от тази страна може да се погледне слухът, че 24-годишният лясковчанин, който блъсна и уби легендарния треньор Ферарио Спасов на 11 ноември, се готви да бяга при майка си Гина в предградие на Лондон.

Подозренията на местните са съвсем основателни, особено след като наследникът на заможния джебчийски клан Манджите бе пуснат с най-леката мярка "подписка", и то по-малко от 24 часа след инцидента, пише 24 часа.

Никой в градчето не го е виждал наскоро, защото мярката му не изисква всеки ден да се явява за подпис в полицията. След като на два пъти ходи в Областната дирекция на МВР във Велико Търново като добросъвестен гражданин - веднъж да върне книжката си сам и втори път да даде обяснения по своя воля, Начо изчезна.

Версията на адвоката му Венцислав Фоти бе, че той е заплашван и се страхува за семейството си. Източници от разследването успокоиха, че той е под постоянен контрол от властите.

Знаят, че не е на адреса си в Лясковец, а се крие в южен град, но надали би посмял да бяга зад граница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Валек
преди 4 месеца

Ако те нападнат разбойници държавата може да те защити но ако държавата се управлява от разбойници никой не може да те защити

Откажи