Вторник,

Три зодии да си държат устата затворена, две с изненади в любовта

От: СТАНДАРТ -
Три зодии да си държат устата затворена, две с изненади в любовта
A
A
A

Дума дупка прави, учат старите хора. Особено, когато се отнася за отношения между хората. Това трябва да помнят днес три от зодиите. Парливият език може да им изиграе лоша шега и в бизнеса, и в любовта. И да загубят не само пари, но и половинката си.

За още две зодии любовта ще е водеща на 7 август, но няма да зависи от думите, а от действията. Кои зодии са подложени на изпитания – вижте в дневния хороскоп.

Овен – Днес може да ви е малко мързеливо. Повече ви се стои на дивана, отколкото да станете и да предприемете нещо. Всичко е наред. Може просто да се наложи да си починете от лидерската позиция, която заемате. Не забравяйте, че добрият лидер може да отдели време да помисли спокойно за последните събития и да планира добре бъдещите неща.

Телец –Ще откриете, че дисциплината, организационните умения и малко актьорски талант са точно качествата, необходими за един успешен ден. Фактът, че имате много задачи, не означава, че трябва да бъдете строги и сърдити към другите.

Близнаци – Ако смятате, че във връзката ви преобладава рутината, предприемете действия за подобряване на климата и за сближение с партньора си. Не забравяйте, че нищо не се постига без усилие! Свободните от вас трябва да са малко по-различни в поведението, защото с тактиките, които следвате, е малко трудно да намерите някой.

Рак – Имате цялата необходима енергия, но трябва да помислите и как да се отпуснете и да почивате повече. Не се опитвайте да контролирате случващото се. Няма да промените хода на нещата, защото животът ви е повлиян от космическия поток.

Лъв – Вярно е, че следвате принципа на това, което ви е на сърцето, това ви е на езика, така че поразяващата ви уста често ви създава неприятности. Въпреки че вашите излияния понякога могат да облекчат напрегнатите ситуации, добрата дума е по-ефективен начин за постигане на желаната цел.

Дева – Някой може да скрие нещо от вас или дори да ви излъже. Но не бъдете твърде подозрителни и по-скоро проверете какви са фактите, преди да обвините някого. Това е най-добрият начин за решаване на ситуацията.

Везни – Възможно е днес да има известно напрежение между вас и вашия любовен партньор.  Ключът към коригирането на тази ситуация е честен разговор. Не забравяйте обаче, че честността не означава същото като грубостта.

Скорпион – Вие определено сте майстори на играта, дори и да не е очевидно на пръв поглед! Понякога склонността ви към цинизъм и провокация в думите ви може да навреди на някои контакти, отношения и комуникации, така че се пазете от такива спонтанности!

Стрелец –Днес в личното ви пространство може да се мерне някой, който да грабне веднага окото ви. Вашата слабост е, че обикновено не възприемате хората такива, каквито са в действителност, а виждате само идеализирания им образ. Когато срещнете този човек, опитайте се да погледнете под маската му и да го приемете такъв, какъвто е наистина с неговите недостатъци.

Козирог – Днес може да ви е трудно да говорите с хората за чувствата си. Внимателно планирайте действията си. Бъдете силни и решителни, а не прибързани или яростни. Не коментирайте клюки. Вашето предимство е, че сте умни в преценките си и лесно разпознавате достоверното.

Водолей – Опитайте се да не бъдете твърде арогантни с околните, въпреки че сте абсолютно сигурни в правилността на решението, което сте взели в дадената ситуация. Възможно е да се сблъскате с неочаквани събития.

Риби – Обмисляйте внимателно всеки въпрос преди да вземете решение. Търсете и приемайте съвет само от тези, на които наистина се доверявате. Правете чести почивки. Опитайте се да се отпуснете толкова често, колкото можете

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички