Три зодии да си държат устата затворена, две с изненади в любовта

Какво вещаят звездите за 7 август 2021

Три зодии да си държат устата затворена, две с изненади в любовта | StandartNews.com

Дума дупка прави, учат старите хора. Особено, когато се отнася за отношения между хората. Това трябва да помнят днес три от зодиите. Парливият език може да им изиграе лоша шега и в бизнеса, и в любовта. И да загубят не само пари, но и половинката си.

За още две зодии любовта ще е водеща на 7 август, но няма да зависи от думите, а от действията. Кои зодии са подложени на изпитания – вижте в дневния хороскоп.

Овен – Днес може да ви е малко мързеливо. Повече ви се стои на дивана, отколкото да станете и да предприемете нещо. Всичко е наред. Може просто да се наложи да си починете от лидерската позиция, която заемате. Не забравяйте, че добрият лидер може да отдели време да помисли спокойно за последните събития и да планира добре бъдещите неща.

Телец –Ще откриете, че дисциплината, организационните умения и малко актьорски талант са точно качествата, необходими за един успешен ден. Фактът, че имате много задачи, не означава, че трябва да бъдете строги и сърдити към другите.

Близнаци – Ако смятате, че във връзката ви преобладава рутината, предприемете действия за подобряване на климата и за сближение с партньора си. Не забравяйте, че нищо не се постига без усилие! Свободните от вас трябва да са малко по-различни в поведението, защото с тактиките, които следвате, е малко трудно да намерите някой.

Рак – Имате цялата необходима енергия, но трябва да помислите и как да се отпуснете и да почивате повече. Не се опитвайте да контролирате случващото се. Няма да промените хода на нещата, защото животът ви е повлиян от космическия поток.

Лъв – Вярно е, че следвате принципа на това, което ви е на сърцето, това ви е на езика, така че поразяващата ви уста често ви създава неприятности. Въпреки че вашите излияния понякога могат да облекчат напрегнатите ситуации, добрата дума е по-ефективен начин за постигане на желаната цел.

Дева – Някой може да скрие нещо от вас или дори да ви излъже. Но не бъдете твърде подозрителни и по-скоро проверете какви са фактите, преди да обвините някого. Това е най-добрият начин за решаване на ситуацията.

Везни – Възможно е днес да има известно напрежение между вас и вашия любовен партньор.  Ключът към коригирането на тази ситуация е честен разговор. Не забравяйте обаче, че честността не означава същото като грубостта.

Скорпион – Вие определено сте майстори на играта, дори и да не е очевидно на пръв поглед! Понякога склонността ви към цинизъм и провокация в думите ви може да навреди на някои контакти, отношения и комуникации, така че се пазете от такива спонтанности!

Стрелец –Днес в личното ви пространство може да се мерне някой, който да грабне веднага окото ви. Вашата слабост е, че обикновено не възприемате хората такива, каквито са в действителност, а виждате само идеализирания им образ. Когато срещнете този човек, опитайте се да погледнете под маската му и да го приемете такъв, какъвто е наистина с неговите недостатъци.

Козирог – Днес може да ви е трудно да говорите с хората за чувствата си. Внимателно планирайте действията си. Бъдете силни и решителни, а не прибързани или яростни. Не коментирайте клюки. Вашето предимство е, че сте умни в преценките си и лесно разпознавате достоверното.

Водолей – Опитайте се да не бъдете твърде арогантни с околните, въпреки че сте абсолютно сигурни в правилността на решението, което сте взели в дадената ситуация. Възможно е да се сблъскате с неочаквани събития.

Риби – Обмисляйте внимателно всеки въпрос преди да вземете решение. Търсете и приемайте съвет само от тези, на които наистина се доверявате. Правете чести почивки. Опитайте се да се отпуснете толкова често, колкото можете

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай