Теленор дари още 52 компютъра в областите Монтана и Русе

Теленор направи различни дарения на обща стойност от над 700 000 лв. за медицинско оборудване, както и предпазни материали за медицински работници

Теленор дари още 52 компютъра в областите Монтана и Русе | StandartNews.com

Компанията Теленор дари общо 52 компютърни конфигурации на ученици от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Ковачица, обл. Монтана, и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Сеново, обл. Русе, така че да могат да продължат образованието си по време на извънредното положение и след това.

Компютърните конфигурации предоставени от Теленор, включват компютри, монитори, клавиатури и мишки и са напълно подходящи, за да могат децата да участват пълноценно в учебния процес.

Дарението е част от мерките, предприети от компанията, с които да подкрепи усилията на цялото българско общество за преодоляването на епидемията от коронавирус. Теленор направи различни дарения на обща стойност от над 700 000 лв. за медицинско оборудване, както и предпазни материали за медицински работници. Компанията също така дари компютърни конфигурации за деца от Центрове за настаняване от семеен тип на територията на община Ловеч.

Дарените компютри са в подкрепа на кампанията „Стара техника за ново начало“ на център „Амалипе“, със съдействието на образователната организация „Заедно в час“, която подпомага достъпа до образование на деца от по-бедни общности.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай