Тапи на пътя в последния почивен ден, КАТ с предупреждение

Очакват се и проверки за алкохол и наркотици зад волана

Тапи на пътя в последния почивен ден, КАТ с предупреждение | StandartNews.com

„Трафикът в последния от трите почивни дни се очаква да е голям на някои основни пътища и КПП-та“, съобщи пред бТВ комисар Мария Ботева - заместник-началник на „Пътна полиция“.

Трасетата, на които се очакват много коли, ще са подсилени допълнително с екипи на КАТ.

„Една от неврологичните ни точки през последните дни е автомагистрала „Хемус“. Там сме предприели всички необходими действия, така че товарният трафик в тези участъци, в които обичайно затрудняват придвижването на леките автомобили, ще бъдат пренасочени през обходни маршрути", каза Ботева.

Тя добави и че в района на тунелите на „Хемус“ се очаква да има образуване на по-големи задръствания. Комисар Ботева посъветва тези, които се насочват към столицата, да пътуват в по-ранните часове на деня.

Очакват се и проверки за алкохол и наркотици зад волана.

„В празничния ден имаше няколко катастрофи пришествия, при които има 10 ранени. Трима са опасност за живота. От първи до трети март статистиката сочи 43 ПТП-та, при които имаме 56 ранени, четирима от тях са с опасност за живота“, обясни тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
София
преди 1 месец

карай умно стигни жив

Откажи
Кольо
преди 1 месец

Съпpyгата купи лeкаpcтвo, кoето тoва пpомени живoта ми и cпаси бpака ми, Ефeктът е пpосто бoмба: жeлязна epeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, яpки opгaзми и отнoво се чyвствам млaд и жeна ми е довoлнa. Toва е нов свят в сeкcа, cъжалявам cамо, че не съм го опитвал пpеди! Съвeтвaм всички да опитaт, наиcтина гoтино нещо, жeна ми кyпи тyк:---- https://use.my/meden

Откажи