Студен душ до границата с Гърция. Решението

Свързано е с култов ресторант

Студен душ до границата с Гърция. Решението | StandartNews.com

Любимо място за отдих на българите ще претърпи промяна.

Адвокат Антон Драчев от Кресна сложи край на ресторантьорския бизнес. Той се раздели с ресторант „Пирин“, намиращ се на метри от кметството, който стопанисваше под наем близо три десетилетия, съобщи struma.bg.

Много от пътуващите към Гърция и обратно често са спирали там, за да се подсилят.

Последният работен ден на персонала в ресторант „Пирин“ беше в събота, като за посетителите пя оркестър и бяха подготвени парти изненади. Култовото заведение хлопна врати, тъй като имотът е продаден от РПК „Братски труд“ на местния бизнесмен Тодор Николов, който има хранителни магазини.

„Сделката е за 260 000 лв., новият собственик ще инвестира допълнително средства, за да направи нов, модерен ресторант. Аз бях в този бизнес 28 г. Първо започна баща ми, след това аз. От една плевня на РПК направихме ресторант. В момента кооперацията разпродава много свои имоти в селата на община Кресна”, заяви Антон Драчев.

След като скъса с този бизнес, той ще се фокусира повече върху адвокатската професия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Рундьо
преди 1 месец

Mama vi tapa da eba пуйки скудоумни!Това изобщо информация за публикуване ли е?,Bah vi idioti.Da vi hvane rak na gaza!!!

Откажи
Меди
преди 1 месец

Да ви се чуди човек на глупостите,които пишете! Нуден е доста антиталант за да се сътворят! Какво общо има Гръцката граница и някакъв Селсли ресторан на някакъв адвокат, който ресторан щял да става и по-модерен! Значи душа няма да е студен, а Горещ или Топъл! Врестанете да преобръщате думите и преиначава техния смисъл и най-важното проявете нормална мисъл и напишете истината без излишен драмаризъм !

Откажи