Сметка на Банско взриви държавата. Супа за 49 лв. и кафе на 12 лв. СНИМКА

246 лв. за скромно хапване

Сметка на Банско взриви държавата. Супа за 49 лв. и кафе на 12 лв. СНИМКА | StandartNews.com

Сметка за скромно хапване на Банско взриви държавата. Възмутени потребители в социалните мрежи споделят касова бележка от популярно заведение в курортното градче. На нея за общо 7 артикула клиентите е трябвало да заплатят 246 лева сметка.

Кафето струва 12 лв., топлото какао – 14 лв. Хората обаче са най-възмутени от супата от целина, която е на стойност 39 лева за порция. Някои от тях споделят и цената на зеленчука в хранителните магазини.

Цената за глава целина в най-разпространените онлайн супермаркети варира от 1 до 4 лв. в зависимост от това дали стоката е био или не.

Потребители посочват също, че и останалите цени в сметката са не по-малко шокиращи. Там виждаме също лазаня „Болонезе“, която струва 44 лева за порция. Спагети „Карбонара“ пък струват 39 лева за порция.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Моряк от Бургас
преди 2 месеца

Странно е да си поръчаш лазаня и спагети в Банско.... Още по странна е цената. В Италия има места където на 1/2 от цената в Банско ще ги приготвят по добре.

Откажи
Стоян
преди 2 месеца

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Откажи
Hans
преди 2 месеца

Това в момента е цената на зеленчукова крем супа в ресторанта ICE Q - Зьолден на 3 048 м надморска височина - gemüsecremesuppe - 12 € emmentaler ravioli I radicchio pesto vegetable cream soup I cheese ravioli I radicchio pesto P.S. - https://www.iceq.at/ice-q.html - за справка

Откажи