Слави с огромна мъка за Нери Терзиева: Няма повече хора като теб

Много малко хора, които познавам, мога да кажа със сигурност, че са добри хора

Слави с огромна мъка за Нери Терзиева: Няма повече хора като теб | StandartNews.com

Ти беше не само добър човек, но и щедър, широкоскроен, умен и прекрасен човек, заяви лидерът на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов, който с пост във Фейсбук почете паметта на журналистката Нери Терзиева, починала тази нощ на 70-годишна възраст.

"Познавам много хора от цял свят, не само от България. Просто такава ми е работата. Не, такава ми беше работата", отбелязва Трифонов. "И за много малко хора, които познавам, мога да кажа със сигурност, че са добри хора", пише още той.

Трифонов споделя, че с "огромна мъка" е разбрал за кончината на Терзиева. "Толкова е тъжно, че няма повече хора като теб. И още по-тъжно е, че и тебе вече те няма", заявява Слави.

Отиде си верен и дългогодишен съмишленик и незаменим приятел, на когото безрезервно съм разчитал и когото винаги съм ценял и обичал, написа Петър Стоянов, президент на Република България от 1997 до 2002 г., по повод кончината на журналистката.

"Отиде си Нери Терзиева. Отиде си от този свят, без да се оплаква и без да ни натоварва с многото здравословни проблеми, които имаше. Такава си беше Нери - винаги усмихната и готова да помогне на всеки. За съжаление, пред смъртта ѝ ние не успяхме да ѝ помогнем. Отиде си верен и дългогодишен съмишленик и незаменим приятел, на когото безрезервно съм разчитал и когото винаги съм ценял и обичал. Никой и нищо не могат да запълнят огромната загуба! Почивай в мир, Нери! Завинаги ще останеш в сърцата ни!", пише Петър Стоянов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай