Скейтборд и раница в едно

Скейтборд и раница в едно | StandartNews.com

Ново иновативно устройство скоро ще залее световния пазар. Това е Movpak, която набира все повече популярност сред младежите, запалени по скайта.

Американска фирма е създателката на иновативната раница, която с едно докосване се превръща в скейтборд, или както те го наричат - лонгборд.
Когато е сгънато устройството, може лесно да се носи на гръб под формата на раница. Когато се разгъне пък, то се превръща в електрически лонгборд, който се управлява изключително лесно и може лесно да минава през задръстванията.

Освен това Movpak може да развие скорост до 20 мили в час, а разполага и с безжично дистанционно управление. Сред предимствата му е и възможността да зареждаме другите си устройства в него, при това - в движение. То е екологично, стилно и удобно.

Като се имат предвид всичките му предимства, не е изненадващо, че Movpak постигна огромен успех в Indiegogo.com, където проектът вече е набрал над 169 000 долара от 252 души, при целева сума от 50 000 долара. До края на кампанията остават още 15 дни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай