Скандал с опасни бежанци от Германия. Борисов побесня: Позор, срамувам се!

Иска спешно доклад от службите

Скандал с опасни бежанци от Германия. Борисов побесня: Позор, срамувам се! | StandartNews.com

Източник: Фейсбук

Нов скандал подпали парламента. Лидерът на БСП Корнелия Нинова обачи, че самолет, излетял от Германия с опасни бежанци, уличени в куп престъпления, е кацнал у нас.

ВИЖ ОЩЕ: Шерше ла фам в кабинета

„Ако това е вярно, което сега опозицията изговори от парламентарната трибуна, трябва много, много да се замислим“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание.

ВИЖ ОЩЕ: Нинова с подробности за опасните мигранти. Изправи косите на всички

„Ако е вярно, трябва незабавно или тези хора, които са дошли – както аз постъпвах преди три години… Ако е вярно или трябва незабавно да презаредят самолета и да си ги пратят, откъдето са дошли, или да се върнат в Германия, за да лежат в немски затвори и да си излежат присъдите”, каза Борисов.

Ако нашите са го допуснали това е недопустимо! Позорно!“, отсече Борисов и поясни, че „тук не говорим за нещастните, бягащи от войната семейства, защото съм казвал, че на тях винаги трябва да им помагаме“.

„Тези или трябва веднага да влязат в затвора в Германия, или в българския.

Срамувам се, ако това е вярно! Ако са допуснали подобни неща това е катастрофа!“, разгневи се Борисов и поясни, че няма значение от кой ресор е човекът, допуснал това да се случи.

„Още сега ще искам доклад за това дали е вярно. Днес трябва незабавно да се реагира“, допълни лидерът на ГЕРБ.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи
Йокин
преди 1 месец

А кой се ПРЕГРЪЩАШЕ,с баба Меркел и й ядеше пържолите???

Откажи
Е ,сега
преди 1 месец

С Меркел не е имало проблем с мигрантите ,стигаха си до нея,бяха поканени.Но тя отдавна не е на линия.

Откажи