Нинова с подробности за опасните мигранти. Изправи косите на всички

Нов скандал трещи в парламента

Нинова с подробности за опасните мигранти. Изправи косите на всички | StandartNews.com

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изправи косите на всички, изнасяйки смразяващи подробности за опасни мигранти , осъдени за убийства, изнасилвания, грабежи и пране на пари, които са върнати у нас от Германия със самолет.

ВИЖ ОЩЕ: Скандал с опасни бежанци от Германия. Борисов побесня: Позор, срамувам се!

Нинова обяви от трибуната на Народното събрание, че от Мюнхен към България са репатрирани с малък чартър 23-ма мигранти. Шестима от тях са осъдени "наред с други неща за убийство, непредумишлено убийство, тежка телесна повреда, сексуални престъпления, отежняващи грабежи, пране на пари".

Лидерът на БСП се позова на документ на Баварската държавна служба за убежище и регистриране, а справка на "Дневник" показа, че става дума за прессъобщение на сайта на институцията.

"Беше и е важно за Държавната служба по убежища и репатриране по всяко време да дава приоритет на връщащите се престъпници, които трябва да напуснат страната, подчерта Аксел Щрьолайн, президент на Баварската държавна служба за убежище и регистриране", цитира Нинова още от прессъобщението, публикувано на 8 февруари.

Нинова използва съобщението, за да атакува управляващите за договорените условия за присъединяване на България към Шенген и попита дали е ставало дума за това, "че ще се предпочитат" престъпници. Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел отговори: "Информацията ще бъде проверена, но реферира към Министерството на вътрешните работи".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи