Шпиони дебнат смолянския тотомилионер

Фишът трябва да бъде представен в централата в София

Шпиони дебнат смолянския тотомилионер | StandartNews.com

Да спечелиш от тотото е голяма радост, но и голям кошмар. 

Новината, че в Смолян е пуснат тотофиша, който удари последния джакпот, не дава мира не само на местните, но и на хората от цяла България. Кой е късметлията, се питат всички. Той  още не се е показал публично!  

Собственик на абонаментен фиш от тото пункт в Смолян стана 120-ият тото милионер в България. Печелившите числа му донесоха печалба от над 8,5 млн. лева.

Той е спечелил в четвъртък вечер голямата сума. Тотопунктът, в който е пуснат печелившият фиш, се намира в центъра на смолянския квартал „Устово“, съобщава в репортаж bTV.

Георги Янев пуска тото от много години, печелил е неведнъж. „Да е жив и здрав, да ги харчи, защото и аз имам, но нямам време за харчене.  Взимал съм доста, взимал съм 372 000 лв. Като приключи вече деноминацията, тогава ги получих“, разказва Георги.

Въпросът кой е новият милионер вълнува всички в квартал „Устово“, но името все още остава загадка.

„Който има късмет, той ги печели. Аз имах един билет, дъщерята каза - в Смолян са паднали милионите. Проверявах, но няма нищо. Пожелавам му да е жив и здрав“, казва жена от квартала.

Редовните посетители на кафенето срещу тотпункта следят изкъсо кой влиза вътре и вече имат предположения кой е печелившият. Надяват се да почерпи.

„Понякога си мисля, че съм продавач на надежда“, казва Стела Бичокова. От седем години работи в тотопункта в квартал „Устово“. Тя не знае точно кога е пуснат печелившият билет.

 „Снощи разбрах, че е паднал в Смолян, не очаквах, че е в нашия пункт. Ето, че стават чудеса, особено на големи празници. Радвам се за клиентите. Пунктът ни е доста печеливш напоследък.

Преди две седмици имаше джакпот. Падали са се няколко пъти петици. Доста пъти хора печелят сравнително големи суми от билетчетата от порядъка на 1000 лв. Най-високата сума от билет, която е падала при мен, е 5000 лв.“, разказа Стела Бичокова.

Този джакпот е четвъртият по големина в историята на Българския спортен тотализатор

По правилата на Българския спортен тотализатор фишът трябва да бъде представен в централата в София, след което ще бъде изплатена сумата поетапно в рамките на 7 години, като първоначално се дават 250 000 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай