Шокиращи подробности за 25-годишната полицайка с дрогата

Около нея не за първи път има неприятности

Шокиращи подробности за 25-годишната полицайка с дрогата | StandartNews.com

Шокиращи подробности излязоха за 25-годишната полицайка, която снощи беше хваната с половин килограм марихуана в личния си автомобил край Разлог. Името ѝ е Симона Лулеова от село Баня, работи в столичното 7 районно полицейско управление, потвърди в телефонен разговор за bTV нейната сестра. Тя отказа да коментира задържането, но каза, че сестра ѝ е невинна.

Адвокатът на задържаната съобщи, че тя вече е с повдигнато обвинение за притежание на високорискови наркотични вещества, което се наказва с 1 до 6 години затвор и глоба от 2 до 10 хил. лв. Защитата отказа повече информация поне до насрочване на мярката ѝ за неотклонение.

По-рано днес от Районна прокуратура - Благоевград пък потвърдиха, че бащата на задържаната е бивш полицай, който вече е пенсиониран. Той също е имал проблеми с правосъдието, през 2013 г., когато при изпълнение на служебните си задължения прострелял смъртоносно човек, в момент на кражба. По-късно той е напълно оправдан от съда.

25-годишната Симона Лулеова е дъщеря на полицая Иван Лулеов от село Баня, уточнява Struma.com. Със сестра й са близначки, изнесли се да живеят в София.

Сестра й - Силвия, също попадна в медиите преди време, тъй като бе жестоко пребита от ревнив травестит, пред блока и в София.

Момичето буквално бе обезобразено, казват от ревност. Травеститът не можел да й прости, че е по-красива от него. Момичетата имат и брат, който в момента е в "Пирогов" със счупена челюст, жертва на побой, станал преди няколко дни.

По случая нямаше гласност от страна на полицията, затова и една от сестрите каза, че без причина е пребит брат й, а насилникът бил освободен от полицията без всякакви последствия.

Твърдението й бе проверено и се оказа, че участниците в побоя са разпитани и не е вярно, че няма никакви последствия за мъжът, счупил челюстта на брат им.

По случая със Симона е образувано дознание, тя остава в ареста.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай