Сензационен политически играч! Говори врачката на Берлускони

Теодора Стефанова вещае голям политически хаос в България

Сензационен политически играч! Говори врачката на Берлускони | StandartNews.com

Ще има нови предсрочни парламентарни избори до края на годината, прогнозира Теодора Стефанова, гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони, специално за Marica.bg.

"След като Слави напусна коалицията, той ще мине в опозиция. Кирил Петков и другите ще гледат да спасят положението, като ще искат да направят нова конфигурация с отделни партии. Няма как да издържи сегашното правителство", категорична е Стефанова.

Според нейното пророчество сега президентът Радев ще се опита да успокои ситуацията, като покаже загриженост в името на България. Но той още отсега готвел нов служебен кабинет.

"Очаквам отново служебен премиер да стане Стефан Янев. Всички партии вече си стягат електората за предсрочните избори. Без ГЕРБ и ДПС няма да има следващо правителство. БСП ще се раздроби. Освен набиращите скорост партии на Стефан Янев и Костадин Костадинов, ще има и нов лидер на партия, в която ще има много качествени хора. 6-7 партии ще има в новия парламент", каза гадателката на Берлускони.

Тя предрече и стачна вълна през септември и октомври у нас. Хората отново ще излязат на улицата, предрече Теодора Стефанова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай