С полиция, пожарна и водолази издирват изчезнал адвокат

С полиция, пожарна и водолази издирват изчезнал адвокат | StandartNews.com

Банско. Полиция, пожарна, планинската спасителна служба в Банско, а впоследствие и с водолази издирват 45-годишен адвокат, който се намира в неизвестност от вчера. Последното, което се знае за Здравко Гоцевски, е, че е бил на вилата си с приятели, но след като те си тръгват никой няма повече информация за местонахождението му. Вчера в РПУ-Банско бяха разпитани близки и приятели на Гоцевски. 

Адвокатът е в добро психическо и финансово състояние, нямал и банкови кредити. Има две деца - студентка в Норвегия и първокласник. Той бе обявен вчера за издирване, след като майка му обезпокоена, че не се е прибрал, подала сигнал в полицията. Той бил в имота си край курортния град, където има къща и заведение. В 22,00 часа отишъл да си легне. В събота сутринта не излязъл да закуси и един от работниците отишъл да го извика. В стаята обаче нямало и следа от Гоцевски. В последно време не работел като адвокат, тъй като изпаднал в депресия, твърдят негови близки. Леглото му било оправено. В помещението били мобилният му телефон, обувките и дрехите, а Здравко никъде не отивал без мобилния си. 

Екипи на Планинската спасителна служба и полицията се включили в издирването в планината. В съботния ден обиколили в радиус от 5 километра, но без резултат.

„С нас бяха следово куче на полицията и три наши кучета. Не го открихме. Тогава извикахме водолази, има възможност да е в язовира", споделиха планински спасители. Според близки на Гоцевски той обичал да плува вечер във водоема. Преди време имал лични проблеми и това го потискало. В неделя полицаи и водолази отрано пристигнаха край язовира, издирването на изчезналия адвокат продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай