Проговори бащата на малтретираното момче. България замръзна

Не за първи път е обект на агресия, каза Петър Анастасиев

Проговори бащата на малтретираното момче. България замръзна | StandartNews.com

Момчето със специални образователни потребности, което беше малтретирано от момиче в Перник, не за първи път е обект на агресия. Това заяви баща му – Петър Анастасиев, в ефира на „Здравей, България”.

„Илиян в момента се подобрява, ходи на училище. Обясни ми, че е отивал до магазина, когато едната девойка от клипа го извикала и започнал боят. Това не се случва за първи път. Познавам едното момиче. Родителите й не са се свързвали със семейството ни след случая”, поясни той.

„Предстои много работа, това са деца в крехка възраст. Трябва да разгледаме ситуацията много детайлно, а не да подминем като поредния такъв случай, станал публично достояние. Трябва да се работи и с двете страни. Явно средата, в която растат тези момичета, не е добра. Хубавото в тази ситуация е, че класът на Илиян изцяло го подкрепя. Майката на едно от момичетата е бивш директор на училище и уважаван преподавател. За съжаление ми е трудно да кажа какво се случва в семейството й”, обясни кметът на града Станислав Владимиров.

Припомняме, че във вторник видеоклипът с агресията взриви социалните мрежи. Районната прокуратура разпореди проверка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
koftan
преди 5 месеца

"„Предстои много работа, това са деца в крехка възраст. " Деца в крехка възраст!!!!??? Това са насилници и бъдещи убийци с такива няма оправия. Трудно ще ги превъзпитате.

Откажи
Ани
преди 5 месеца

Абсолютно вярно! Момичета без възпитание!И тази мръсница един ден ще стане майка...Тежко на мъжът,който ще я вземе!

Откажи