Предупреждение! Не пътувайте за тази страна

Изявление на МВнР

Предупреждение! Не пътувайте за тази страна | StandartNews.com

Министерството на външните работи (МВнР) препоръча на гражданите да обмислят пътуванията си в западната част на Норвегия внимателно, да следят съобщенията за състоянието на пътищата от транспортните оператори. Препоръчва се да не се използват леки автомобили, освен при крайна необходимост.

Оранжев код за опасност от силен снеговалеж е обявен за районите на Западна Норвегия, включително в големите крайбрежни градове Берген и Ставангер. По данни на Норвежката метеорологична служба, се очаква снежната покривка да достигне 40 см до петък (19.01.2024 г.), съобщи Ситуационният център на МВнР.

Лошото време от четвъртък, 18 януари, вече доведе до временни прекъсвания на работата на летището в Ставангер. Летището в Берген също обяви, че са възможни закъснения на полети. На гражданите се препоръчва да следят и да се информират за полетите от авиокомпаниите си.

Летище Осло работи в нормален режим, но се отбелязват закъснения на някои полети. Столичният градски транспорт работи, но със закъснение. Продължават да не функционират някои линии на метрото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
39old
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи