Помните ли Ани и Явор? Проговори младежът, който ги прегази

Адриан Антонов с изповед

Помните ли Ани и Явор? Проговори младежът, който ги прегази | StandartNews.com

Не знам как мога да погледна близките на загиналите в очите, как мога да говоря с тях. Искам само да поднеса съболезнованията си, а не да не бъда наказан - два живота ги няма. Това казва Адриан Антонов, който на 8 май миналата година прегази младите влюбени Ани и Явор на столичния булевард "Сливница" късно вечерта, докато пресичали на пешеходна пътека.

18-годишното тогава момче било взело току-що книжка, нямаше следи от алкохол или наркотици в кръвта му. Вдигнал малко над 100 км/ч. След два месеца в ареста бе пуснат срещу подписка.

Адриан каза пред бТВ, че често вижда отново кадрите, най-кошмарни са му тези от патрулката, в която е качен - вижда отново сирените, че има прегазен човек. Дори не разбрал първоначално, че има и втори, твърди, че нищо не разбрал изобщо, не допускал, че е минал през хора, бил в безсъзнание след отварянето на еърбега. Колата му след удара в Ани и Явор се забива в стълб. 

„Не знам дали ще мога да ги погледна в очите, ако някой ден се срещнем, но знам, че ще направя всичко възможно, просто да им кажа, че съжалявам. Просто искам да дам съболезнованията си затова че страдат за това, което се случи на тях. Аз не трябваше да предпоставям това нещо да се случва изобщо. Искам да върна времето назад. Няма как да ги накарам да не ме съдят. Два човешки живота ги няма вече", изповядва младежът.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Спец
преди 2 месеца

Лайняр

Откажи