Пламен Пържолата става кмет. Истина ли е?

Шеф Борис Петров разкри тайния план на мъжа от Търговище

Пламен Пържолата става кмет. Истина ли е? | StandartNews.com

Таен план на мъжа, който плати 650 лв. за три пържоли във варненски ресторант и вече е известен като Пламен Пържолата, разкри шеф Борис Петров. Той подозира, че Пламен Христов ще играе за кмет и клипът с пържолите е старта на предизборната му кампания.

Аз си мисля че това е някаква предизборна кампания на този младеж, който можем да видим като кмет на това село там, заяви пред БНТ шеф Борис Петров по повод мъжа от Търговище.

„Жена му е добра операторка. Снимаше всичко, добре го снима“, каза още готвачът.

„Всичко струва пари, въпросът е ние да бъдем добре информирани и да имаме култура на хранене и уважение към тази индустрия“, изтъкна Петров.

„Ние чухме че там работи едно момиченце, на което никой не чу неговата версия“, припомни Петров.

Той обясни целия процес на сервиране на месото в скъпи ресторанти с високи цени. То се реже пред клиента и той избира кое точно парче иска, като дискретно им се показва и колко тежи то преди да се изпече.

„Когато това месо се отрязва, тогава вече готвачите предполага каква точка на изпичане иска“, обясни шеф Петров.

„Колко по-изпечено го иска, толкова по-дебело парче се отрязва. Това е ритуал“, посочи той.

„Аз за първи път сервирах това месо в България. Това беше преди 11 години“, припомни той.

По думите му, отглеждането на животните за въпросните скъпи стекове е цяла наука. „Някои от тия животни се масажират с бира, пият бира“, каза той.

Шеф Петров коментира и поведението на мъжа от клипа – Пламен Христов. Той припомни, че в сметката са включени и други ястия. „И 10 лв. за сервитьорката „да се радва“, коментира той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай