Петя Раева с ново меню за отслабване

Петя Раева с ново меню за отслабване | StandartNews.com

Петя Раева събра светски елит на пищен купон в ресторант "Ниагара", за да представи уникалния си продукт за отслабване "New Green Line". Хранителната добавка спомага за потискане на глада, увеличаване на метаболизма и изгаряне на мазнините. Съдържа люти чушки, кайен, зелено кафе, артишок, черен чай, африканско манго и други съставки, които действат комплексно за намаляване на теглото. Цената на продукта е 60 лева. Лорд Евгени Минчев сподели, че е добре запознат с продукта и силно го препоръчва на своите близки от хайлайфа.

Петя, в стилна зелена рокля, презентира и 13-степенно здравословно меню, което бе създала ексклузивно за ресторанта. В тон с кода на вечерта и като автореклама на собствения си начин на живот, Раева блестеше в бутикова зелена рокля. Бившата депутатка, която успя да свали 32 кг още по време на мандата си преди 6 години, изглеждаше повече от зашеметяващо.

Политици, депутати, дипломати и бизнесмени поздравяваха Петя за възхитителния й външен вид. "Менюто ми допада, особено авокадото със синьо сирене и салатите. Бих повторила, желая успех и ще посетя новия й ресторант", сподели певицата Аджа, дъщерята на Мустафа Чаушев.

После гостите си поръчаха от блюдата, приготвени по рецепта на домакинята. Почти всички пожелаха да се сдобият и с опаковка от вълшебния продукт за отслабване.

Грандиозното парти завърши с томбола. Щастливците, които бяха изтеглени сред стотиците взели участие в играта, организирана от Петя Раева, "Стандарт" и аптеки "Ремедиум", останаха доволни от подаръците. Голямата награда, вечеря за 200 лв. в ресторант "Ниагара", спечели Гинка Ценова. Нели Димитрова и Величка Пешева получиха книгите на Раева "Радостта от храненето" и продукта за отслабване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай