Петя Раева: Oтслабвайте с любов

Петя Раева: Oтслабвайте с любов | StandartNews.com

Четири златни правила свалят килограмите, казва светската дама и ексдепутатка

Името на Петя Раева нашумя още по време на мандата й в 41-вото и 42-рото народно събрание, когато успя да свали шеметните 32 килограма за година и най-важното - запази прекрасната си фигура. Шест години по-късно Петя e автор на две книги за здравословно хранене, превърнали се в бестселъри и съветник на множество популярни личности по пътя към добрата фигура и красотата. Тя е и човекът, който промени пазара на хранителни добавки за отслабване в България, след като пусна своя уникален продукт "New Green Line". Ето какво споделя вечно усмихната чаровна дама за пътя, който извървява, ползите от продукта си, принципите на здравословно хранене и формулата за щастлив живот.

- Г-жо Раева, от депутат вие се превърнахте в една от най-коментираните светски личности и предпочитан гид по пътя към здравословното отслабване на редица популярни персони. Как решихте да поемете този път?
- Между 2006 и 2008 година, докато бях шеф на "Напоителни системи", бях качила 30 килограма. По това време живеех доста стресово и нездравословно и покрай голямото напрежение напълнях. Не харесвах външния си вид, трудно си избирах дрехи. Впоследствие станах депутат и реших да преосмисля живота си. Изработих си система за хранене, промених мисленето си и начина си на живот и това доведе до положителни резултати. Успях да сваля 32 килограма за година и два месеца и по това време реших да напиша и първата си книга "Радостта от храненето". Написах я само за 10 дена и по-скоро за лично удоволствие. Изглежда обаче на хората им допадна и се продаде бързо. За втората част отделих много повече време и внимание - исках да напиша нещо наистина полезно. 6 месеца правих проучвания и писах. Резултатът е повече от страхотен и обратната връзка от хората ме трогва. Колкото до известните личности, много хора се допитваха до мен още докато бях депутат. Наблюдаваха ме внимателно и явно са се заинтригували. На някои направих програми за отслабване. Ефектите бяха поразителни. Най-пресен пример е депутатът Ерджан Ебатин, който стопи 33 килограма, благодарение на продукта ми за отслабване "New Green Line". Казва, че той е променил живота му и го е направил нов човек. Пътят, който извървях, бе истинско удоволствие. За мен свободата човек да прави онова, което истински му харесва, е изключително важна. Човек трябва да се грижи както за душата си, така и за тялото. Всичко останало трябва да е любов към живота.

- "New Green Line" се превърна в хит на пазара - каква е тайната на успеха му?
- През годините съм опитвала много продукти за отслабване, като резултатите обикновено бяха минимални. Искаше ми се да съществува нещо наистина стойностно и тогава ми хрумна, че мога и сама да го създам. "New Green Line" е истински качествена добавка, изцяло натурална и действа много по-бързо от останалите продукти на пазара. Продуктът съдържа всички необходими съставки за отслабване и действа комплексно върху организма. Превърна се хит, защото наистина действа и аз съм живият пример за това! Всички съставки присъстват в ударни дози във всяко едно саше.

- Бихте ли споделили подробности за процеса на работа по продукта и съставките му?
- Работата по създаването му продължи няколко години с екип от реномирани лекари и диетолози, като резултатът бе един наистина уникален продукт от ново поколение. Той действа светкавично и резултатите са налице почти веднага. Тайната е в състава му. "New Green Line" е уникална комбинация от всички познати до момента растения за отслабване.

В състава му влизат общо 12 природни компонента

включително зелено кафе, зелен чай, худия, африканско манго, гарциния кабоджа, артишок, горчив портокал, екстракти от люти чушки и малинови кетони, черен кимион и др. Те са съчетани по уникален начин и се приемат под формата на прахообразна течност, разтворена във вода. По този начин организмът асимилира съставките много по-лесно, отколкото, ако се приемат под формата на таблетки, например. И най-важното е, че всички съставки са с доказан произход и отговарят на световните стандарти за качество. Гарантирам за това с името си!

- Как действа продуктът?
- Комплексно. Засилва метаболизма, потиска апетита, ускорява изгарянето на мазнините от мастните депа, загрява тялото, прочиства черния дроб и жлъчката и действа енергизиращо. Оптималното отслабване е резултат и от цялостната промяна на начина на живот.

- Какви са основните принципи, до които сте стигнали в това начинание?
- Винаги съветвам онези, които искат да подобрят качеството на живота и фигурата си, да се придържат към четири основни принципа, които съм изтъкнала и в "Радостта от храненето". Първият се заключава в това при никакви обстоятелства да не се смесват протеини (белтъчини) с храни с високо съдържание на въглехидрати (нишестени, скорбяла) в едно хранене. Като второто важно условие посочвам консумацията на плодове, която трябва да се случва самостоятелно преди и между храненията. Третият важен принцип засяга течностите, които могат да се приемат, когато човек е гладен, но не и по време на ядене. Пийте вода поне 15 минути преди това! На четвърто, но не и последно място, изтъквам интервала на хранене, който трябва да бъде четири часа, през които човек не трябва да хапва нищо. Не вярвам в гладуването и мъчителните диети. Докато слабеех, си позволявах да хапвам шоколад, макар и черен, както и свинско. Важното е храните да не се смесват. Ако сте решили да обядвате месо, комбинирайте го със зеленчуци, но в никакъв случай с картофи или ориз! Вместо солети или бонбони може да хапвате моркови -

аз си носих в едно пликче в парламента и си хрупах на воля

Изключително вредни са храни като чипсове, вафли, маргарин... По-добре яжте по малко сирене, но да е истинско, а не направено от палмово масло. Огромен фен съм на средиземноморската диета и за мен тя е една от най-оптималните за здраве и красота - риба, морски дарове, маслини, зехтин, гъби, сезонни зеленчуци - всичко това трябва да присъства в менюто в големи количества. Разходките на открито и активният спорт са силно препоръчителни. Движението ни прави по-здрави, издръжливи, лекува стреса и ни зарежда с оптимизъм.

- Какво е формулата ви за постигане на щастието?
- Радост от живота. Ако успеем да се помирим със себе си и да се приемем, ще успеем и да постигнем баланса между вътрешната ни красота и външната. За мен животът е щастие, а то се поражда от здравето и любовта. Сами избираме пътя си и създаваме своето щастие.

- Какво ново да очакваме от вас идните месеци?
Заедно с приятели откриваме ресторант в черноморския курорт Лозенец на Оазис Бийч Клуб. Морето е прекрасно място да работя и науча хората да се хранят здравословно. Имам голямо желание да направя здравословен ресторант и в София. Последното, върху което се фокусирах упорито, е разработването на специално меню, съставено от 11 уникални ястия. Представянето му ще се случи съвсем скоро, на празничния коктейл, който организирам в столичния ресторант "Ниагара" на 12 май. Събитието е посветено на края на промоцията на "New Green Line", в. "Стандарт" и аптеки "Ремедиум". Всички, които участваха в нея, ще получат възможността да се включат в специална томбола със страхотни награди. Поканени са много популярни личности, които вече се довериха на продукта ми и с радост ще покажат резултатите.

- Бихте ли ни издали част от уникалните ястия?
- Брускети с черна леща белуга е може би едно от най-специалните. Мус от авокадо, тартар от риба тон, телешко с гулия също присъстват в менюто. Останалото е изненада!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай