Обрат! Кой още е пътувал в колата със загиналите съдия и дъщеря ѝ

Говори старши комисар Емил Павлов

Обрат! Кой още е пътувал в колата със загиналите съдия и дъщеря ѝ | StandartNews.com

Към момента е потвърдено, че животът си загубиха двама мъже и две жени. Вчера в 22:30, преминавайки по мост, свързващ кв. "Василико" и Царево, автомобил пропада и бива завлечен към морето. В колата са били майка, дъщеря и мъж. Очевидци установяват, че малко след пропадането на автомобила, пешеходец също е бил погълнат от водата. Той е бил предупреден за опасността, но все пак се е опитал да премина по моста. Това каза директорът на ОДМВР - Бургас - старши комисар Емил Павлов.

Четирите лица са установени като самоличност. Към момента няма други лица в неизвестност и се спират издирвателните действия. Ако има сигнал, екипите са в готовност да възобновят издирването. 

Затворен е пътят Ахтопол-Синеморец, но всеки момент ще отворят обходния маршрут. Целият трафик от и към Царево ще се осъществява от там. Синеморец не е откъснат от няколко часа, пътят е отворен.

"Обстановката се нормализира. Щабът все решение на минем на втори етап - почистване и оценяване на щетите", допълни старши комисар Павлов, предаде България Он Ер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай