Новият албум на Рут излиза в петък

Новият албум на Рут излиза в петък | StandartNews.com

София. Новият албум на Рут Колева, озаглавен „RUTH", ще бъде представен в петък, 25 октомври, в Централния военен клуб в София, като това ще бъде и първата възможност за феновете на Рут да се сдобият с диска, резултат от 18 месеца усилена работа, записи в Холандия и мастеринг в САЩ.

Специално за премиерата в България пристигат изключителните музиканти от холандския бенд на Рут, с които певицата ще изпълни селекция от дългоочаквания си нов запис, както и парчета от предишни издания, превърнали се в любими на публиката й.

Концертът е с начален час 20:00, а за най-нетърпеливите гости са подготвени подаръци. Първите 50 души, които дойдат с предварително закупени билети, ще получат като подарък сингъла „Better". Ограничено количество от новия албум „RUTH" ще се продава на промоционална цена, като промо бройките ще носят подписа на Рут Колева.

Относно заглавието на албума, наскоро Рут коментира:

„Реших да го кръстя така, защото всичко, което съдържа като музика, е олицетворение на душата ми. Моите мисли и тревоги. Щастливи и тъжни моменти. Загуби и победи. Всяка изпята дума усещам със сърцето си. Вложих цялото си време, енергия и емоции. Много безсънни нощи, много труд и нерви заминаха за това този албум да се получи КАКТО ТРЯБВА! А той е за слушане и за преживяване..."

Всеки, който иска да надникне в душата на Рут и да се докосне до новите й песни, все още може да се сдобие с билет в мрежата на Eventim.bg, на касите на EasyPay и на TixGate.com. Билети ще се продават и на място във Военния клуб в петък.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай