Новина около случая Ивана. Вътрешния министър се запозна лично със случая

Все още не се знае за местонахождението на момичето

Новина около случая Ивана. Вътрешния министър се запозна лично със случая | StandartNews.com

ОДМВР-Кюстендил посети министърът на вътрешните работи Калин Стоянов днес.На място той се запозна с действията на щаба, ръководен от директора на областната дирекция старши комисар Светослав Григоров, извършени до момента по издирване на непълнолетната Ивана.

Кмет взима нови мерки за издирването на Ивана от Дупница

Семейството на момичето потърси помощ от служителите на реда за откриването ѝ, а в работата на терен бе ангажиран значителен кадрови ресурс на МВР – полицаи, жандармеристи, пожарникари, както и служители на Горското стопанство, планински спасители. В първите дни активно участваха и доброволци. Усиленото издирване обхвана огромна по площ територия, обстойно бе изследвана всяка информация за евентуалното местонахождение на 17-годишното момиче, което е в неизвестност от 22 февруари.

Извънредна новина за изчезналата Ивана. Нова версия

Министър Стоянов бе информиран за продължаващите чрез различни оперативни способи издирвателни действия, които се осъществяват под координацията на щаба в  РУ-Дупница.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи