Пияният, който прегази трима, возел детето си

Мъжът бил неадекватен и агресивен, близки на загиналия

Пияният, който прегази трима, возел детето си | StandartNews.com

Нови подробности на трагедията в Бяла Слатина, при която пиян шофьор прегази мъж и рани тежко две жени. Навръх празничния 8 март водачът минал поне 40 километра от селото в община Кнежа, в което живее, до града, за да преследва жена си. Тя избягала от него заради домашно насилие. Мъжът дори имал ограничителна заповед да не доближава бившата си съпруга, но я пренебрегнал.

ВИЖ ОЩЕ: Полицията на крак в Бяла Слатина

На улицата в Бяла Слатина връхлетял с висока скорост и буквално помел трима души – случайно преминаващ по улицата мъж, който починал на място и две жени, които вървели с него. Очевидци твърдят, че мъжът бил изключително агресивен и в неадекватно състояние.

„Това просто е било касапница!  Предумишлено убийство! Човекът е дошъл, засилил се е с колата си и буквално е помел тримата души. Върнал е назад и прегазва втори път”, коментира пред Нова тв Георги Георгиев – племенник на загиналия.

„Прегазил е майка ми, баща ми и е тръгнал наред да прегазва и другите, но му попречила една врата и оградата. Иначе той да е пребил още десетина човека”, каза Илиан Богданов – син на загиналия мъж и тежко пострадалата жена.

Жената е в много тежко състояние.

В колата на агресивния мъж е било детето му - 9-годишно момиченце, разказаха хората в Бяла Слатина.

Шофьорът е задържан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай