Нов скандал! Касапинът от Стара Загора любимец на Галена СНИМКИ

Георги има колекция снимки с видни чалгаджийки

Нов скандал! Касапинът от Стара Загора любимец на Галена СНИМКИ | StandartNews.com

Продължават да излизат шокиращи подробности за касапина от Стара Загора, обезобразил приятелката си, причинявайки и 400 разреза с макетно ножче. 18-годишното момиче е със счупен нос и обръсната коса. То получавало заплахи за живота си от 26-годишният Георги Николаев Господинов.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски: Незабавна проверка на магистратите, пуснали изверга с ножа

Случаят провокира светкавични реакции в социалните мрежи, а престъпното му досие тепърва ще се изяснява на обществеността. Той вече е осъждан за хулиганство и  причиняване на телесна повреда.

ВИЖ ОЩЕ: Георги Господинов изригна. Смазващи думи за садиста от Стара Загора

Георги се оказа любимец на фолкпевиците. Информацията идва от профила на журналистката Патриция Кирилова, а коментарите оставяме на вас. На кадрите насилникът е с Емануела, Ариа и Галена, която от една година е в нов образ като водещ и победител в шоуто „Гласът на България”.

ВИЖ ОЩЕ: Градовете с протести в подкрепа на обезобразеното момиче (СПИСЪК)

"Любимец на чалга-певачките се оказа приматът, който наряза приятелката си, обезобрази я и после гордо излезе от ареста, като истинска звезда. Без обвинение!", гласи постът на журналистката, който очаквано провокира вълна от реакции на възмутени хора, които не си намират място от гняв заради поредното безобразие, сътворено от съдебната си система.

Случаят логично повдигна много въпроси относно закона за домашното насилие, а насилникът беше пуснат на свобода, въпреки жестокото зверство. Какви ще са последващите действия и дали случаят няма да бъде преразгледан съдебно под силата на обществения и медиен натиск, предстои да разберем, пише БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай