НДСВ участва в дискусия за последствията от пандемията

Събитието е съвместна инициатива

НДСВ участва в дискусия за последствията от пандемията | StandartNews.com

В дискусия свързана с нагласите на родителите за начина на обучение в училищата по време на пандемията от Ковид 19 и последствията върху децата, участие взеха представители и експерти на НДСВ. Между тях бяха председателят на партията Станимир Илчев, заместник-председателите Лъчезар Ценков и Борис Лозанов, председателят на предизборния щаб за местния вот Боряна Кътева, секретарят Съби Давидов и членът на НС на НДСВ Данко Калапиш. Събитието е съвместна инициатива на Либералния институт за политически анализи (ЛИПА) с ръководител Паулина Михайлова (зам. председател на НДСВ) и българския екип на ЮНЕСКО.  

Проучването за мнението на българските родители и техните тревоги породени от неприсъственото обучение на децата им по време на пандемията, са обект на изследване извършено от агенция „Тренд“ по проект на ЛИПА и ЮНЕСКО. Получените данни бяха представени от социолога Евелина Славкова и психолога гл. ас. д-р Цветелина Панчелиева от Института за изследване на населението и човека при БАН.

Дейно участие в дискусията, след като гостите чуха и видяха резултатите взе един от заместник-председателите на НДСВ Лъчезар Ценков.

В началото на месец октомври НДСВ ще участва с лектор в конференция на Европейската младежка либерална мрежа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай