Нахална рускиня докара полиция на плажа! Огромен скандал

Полицаи изгониха туристи

Нахална рускиня докара полиция на плажа! Огромен скандал | StandartNews.com

Рускиня разпали страстите на плажа, а и в мрежата с разправия в Несебър. 

"Усилено полицейско присъствие" на плажа под ресторант "Даляна", защото на руска гражданка не й допадна да плажува в съседство с български туристи, придружени от двете си вързани на къс повод кучета! И те бяха прогонени под заплаха от глоба и акт!!! Нявам думи!".

Тази публикация във Фейсбук, направена вчера от жителка на Несебър, предизвика оживена дискусия в социалната мрежа, видя Plovdiv24.bg. Спорът се завъртя около това - за или против ходенето на плаж с домашни любимци.

- "Хората са казали и написали, че не може кучетата да ходят по плажа, така че няма нищо нередно. Не мога да приема, че докато аз съм станал от хавлията си, на съседа кучето се разхожда по нея. Колкото и да обичам животните, те си имат своите места в природата и не желая куче да ми се разхожда по хавлията".-

"Кучетата цапат много по-малко от хората. Ако е вързано, не виждам проблем и не разбирам смисъла на забраните. Има си закони за намордници и т.н. Всеки съвестен стопанин ще почисти след любимеца си, аз поне така правя.

Докато хората... посадени фасове през 50 сантиметра, уж забравени памперси, кенчета, опаковки..."Това са само два от разнопосочните коментари под публикацията

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай