Неделя,

Мият улици и булеварди в София от 12 август

От: Редактори -
197
Мият улици и булеварди в София от 12 август
A
A
A

Mиене на зони от основни улици и булеварди в столичните кварталите ще започне от 12 август. Миенето ще се извърши поетапно до 3 септември 2019 г. , съобщават от Столичната община. Ще се мият улици и булеварди в районите „Красно село“, „Триадица“, „Възраждане“, „Оборище“ и „Средец“.

Предвижда се временно спиране на движението от 07,30 ч. до 16,30 ч. на улиците, които ще се мият, по предварително обявен график. В съответните дни, определени за миене, ще се закрива (частично или цялостно) участъци от зоните за платено паркиране „Синя“ и „Зелена“ зона или „Служебен абонамент“.

Графиците за миенето на улиците могат се видят на сайта на Столичен инспекторат, информация може да се получи и в Оперативния център на инспектората.

Шофьорите не трябва оставят автомобилите си на улиците, които ще се мият.

На 12 август ще започне миене с автоцистерна в „Красно село“ на зоната от улици и булеварди от: бул. "Генерал М. Д. Скобелев" от бул. "Прага" до пл. "Руски паметник", ул. "Св. Иван Рилски" от бул. "Генерал М. Д. Скобелев" до бул. "Христо Ботев", ул. "Люлин планина" от бул. "Генерал М. Д. Скобелев" до ул. "20-ти Април", ул. "Лайош Кошут" от бул. "Генерал М. Д. Скобелев" до бул. "Христо Ботев", ул. "20-ти Април" от бул. "Христо Ботев" до бул. "Македония", ул. "Ивайло" от бул. "Христо Ботев" до бул. "Македония", бул. "Христо Ботев" от бул. "Генерал М. Д. Скобелев" до бул. "Македония", бул. "Македония" – нечетни номера от пл. "Руски паметник" до бул. "Христо Ботев".


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички