Мира Добрева шокира с признание за домашно насилие

За първи път проговаря по темата

Мира Добрева шокира с признание за домашно насилие | StandartNews.com

Едно от емблематичните лица на БНТ – Мира Добрева, шокира с признания за домашно насилие.

„Истината е, че съм била жертва на домашно насилие. Чувствам се много силна жена – психически и физически, но съм изпитвала моменти на слабост. Успяла съм да преживея и надживея това, че над мен е упражнявано насилие. Човек трябва да вземе решение да избяга от съответната ситуация, да не се застоява в нея. Слава Богу, аз съм имала смелостта да се махна.“, каза Добрева в интервю за „Уикенд”.

Мира призна, че никога досега не е говорила публично на тази тема. И допълни: „Не мога да не спомена също така, че психическият тормоз е по-страшен от физическия. Сега никога няма да се оставя да бъда тормозена и мачкана психически. На никого няма да дам възможност да повярва, че аз съм по-малоценна заради пола ми, заради произхода ми, затова, че съм българка и съм родом от Родопите“.

Мира побърза изрично да уточни, че човекът, на когото е била жертва, не е настоящият й съпруг Жоро Торнев.

43-годишната тв водеща все още е разделена с мъжа си, но не мисли за развод. От 2 години двамата не живеят заедно, макар че той се грижи за децата и помага финансово, ако имат нужда от нещо. Мира признава, че не желае да знае дали Жоро има друга жена до себе си.

„Продължавам да го ревнувам и да се терзая, продължавам да го обичам. Знам, че той е моят мъж. Вътрешно съм убедена, че и той знае, че съм неговата жена. Не, няма друг мъж в живота ми. Имам нужда се осъзная и отърся от миналото“, откровена е Мира в интервю за „Уикенд“.

Водещата проговори и за Ваня Костова, с която имаха препирни във „ВИП Брадър“. „Много мъчно ми стана, когато разбрах за кончината й. Твърде млада си отиде от този свят. Искам да вярвам, че се е спасила. Според мен тя страдаше и беше тъжен човек, някак си неудовлетворен. Помирихме се с Ваня Костова в края на „ВИП Брадър”. И сега помня топлотата на тялото й, когато ме гушна на тръгване. Ваня ми каза: „Прости ми!”, а аз й отвърнах й: „И ти ми прости!“, спомня си през сълзи Добрева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай