Неделя,

Миналото спъва една зодия, две да се вгледат в себе си

От: СТАНДАРТ -
519
Миналото спъва една зодия, две да се вгледат в себе си
A
A
A

Миналото на една зодия днес ще напомни за себе си и ще извади на преден план стари, нерешени проблеми. В същото време две други зодии трябва да се вгледат в себе си и също да си направят равносметка, за да продължат напред. Какво вещаят звездите – вижте хороскопа за днес, представен от actualno.com.

ОВЕН - Ден, в който ще е добре да обърнете внимание на себе си, на своя вътрешен комфорт и на външния си вид. В професионално отношение може да се изявявате успешно и с лекота, особено ако сте се посветили на творческа дейност. Ако трябва да взимате решения, вслушвайте се в интуицията си.

ТЕЛЕЦ - Днес се пазете от агресивни хора, които искат да ви наставляват и да ви манипулират. И все пак, ако сте свикнали да се носите над нещата, може би ще е полезно да чуете любимия си човек, който ви казва, че трябва да поемете отговорност за някаква ситуация в съвместния ви живот. Отличен ден за почивка, за релаксация и за творчески занимания.

БЛИЗНАЦИ - Иска ви се да направите нещо добро за другите. Може да се включите в някаква благотворителна иницатива или просто да направите мил жест към непознат – ще ви накара да се чувствате полезни и значими. Правете това по-често.

РАК - Днес е възможно личните или деловите отношения с друг човек да се изострят. От вас зависи дали ще реагирате по някакъв начин, но, дори и да не го направите, вероятно ще изпитвате вътрешно напрежение. Ако искате да говорите обаче, първо се успокойте – войнствената нагласа няма да ви помогне да разрешите проблема.

ЛЪВ - Въпреки че като цяло периодът няма да изобилства с кой знае какви събития, обръщането навътре към себе си и равносметката за важни за вас неща биха могли да допринесат за вашето голямо личностно израстване и за осъзнаването ви. Наблюдавайте и анализирайте в дълбочина всичко.

ДЕВА - Ако днес имате възможност да кажете какво мислите по даден въпрос, направете го. Ако не се осмелите, ще продължите да таите всичко в себе си, а това не е добре за вас. Бъдете искрени, дори с риск да се конфронтирате с някого.

ВЕЗНИ - Над днешния ден ще тегне сянката на миналото, така че нищо чудно да излязат наяве стари, нерешени проблеми или да се видите с човек, с когото преди сте поддържали отношения. В случай че още храните надежди да бъдете заедно, може би случващото се е знак, че трябва да погледнете на връзката си от дистанцията на времето и да си направите изводи. След това обаче гледайте само напред.

СКОРПИОН - Възможно е днес да изпитвате силно нервно напрежение и безпокойство, но се грижете за психическото си здраве, за да не се отрази то на физическото. Медитация или занимания с изкуство биха могли да ви успокоят, да ви вдъхновят и да ви заредят с мир и покой.

СТРЕЛЕЦ - Днес бъдете бдителни с какви личности общувате и как се развиват отношенията ви, защото има риск да правите повече компромиси отколкото е необходимо. Стойте далеч от хора, които ви натоварват психически – ако не го направите, има риск да ви повлияят негативно или да се почувствате така, сякаш някой ви е лишил от енергията ви.

КОЗИРОГ - Добре би било през днешния ден да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения и на ситуацията в дома си. Стремете се към разумно и балансирано поведение, бъдете безпристрастни.

ВОДОЛЕЙ - Днес събитията ще ви подтикнат да погледнете по-реалистично на любовната си връзка или на взаимоотношенията си с друг човек. Любов, желание, страст – това са чудесни неща, но сега ще си припомните, че една връзка също означава взаимни отговорности и изпълнение на ангажиментите към другия.

РИБИ - Добър ден за работа и за професионални изяви. Обърнете по-голямо внимание на екипната работа и очертайте пред себе си целите, които искате да постигнете в бъдеще. Някъде в екипа ви се крие нещо повече от просто работа.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички