Методи Бачев:Кметът на Симитли ме замери с бутилка

Втори ден бизнесменът и градоначалникът се обвиняват взаимно кой е започнал мелето на Нова година

Методи Бачев:Кметът на Симитли ме замери с бутилка | StandartNews.com

Втори ден продължават взаимните обвинения на старите врагове Методи Бачев и Апостол Апостолов. Бизнесменът и кметът на Симитли твърдят, че другият първи е започнал мелето в новогодишната нощ. Градоначалникът Апостолов обвини на 1 януари Бачев,че е хвърлял пиратки по хората и заедно със сестра си са му налетели на бой. Днес Бачев върна топката, като каза, че кметът го е замерил с бутилка шампанско, шамаросал сестра му и искал да го убие.

ВИЖ ОЩЕ: Версията на кмета Апостол Апостолов - напаснал го стар враг

След полунощ на Нова година излязохме всички да гледаме зарята на терасата в заведението. Може някой да е казал нещо, което да е подразнило кмета на Симитли. В един момент той се появи много пиян, с бутилка шампанско в ръка. Аз, синът ми и негов приятел хвърляхме пиратки. Той първо изля алкохола, след това ни замери с бутилката, която се счупи в парапета. Това е опит за убийство, заяви пред бТВ Бачев.

„След това кметът се качи по стълбите и каза: Ти си мъртъв! Ще те убия! След това започна да ме бие. Готов съм да се явя на полиграф. Аз не лъжа“, подчерта бизнесменът.

По думите му причина за агресията на градоначалника може да е фактът, че на хорото на площада имало десетина души, а пред заведението – стотина души. Явно това е подразнило кмета На въпроса има ли конфликт с Апостолов Бачев отговори: „Ние живеем на 150-200 м един от друг, през годините са се случвали много неща между нас. Преди 3-4 години направих едно не много лицеприятно изказване, може би оттам се наслагва с натрупване. По принцип аз нямам никакви отношения с този човек последните 3 години”.

Отнесох шамари, обяви кметът Апостолов. И разказа своята версия: „Хвърляха пиратки по хората, изместиха хорото от площада. Аз тръгнах към тях да ги поздравя с бутилка шампанско. Тръгнах да ги поздравя, те почнаха да хвърлят пиратки по мен, качих се горе на терасата, казах какво правите – глупости и така нататък, отнесох два-три шамара”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай