Майката: Ще отрежа ръцете на Станислав, с които е посегнал на детето

Майката: Ще отрежа ръцете на Станислав, с които е посегнал на детето | StandartNews.com

"Недоумявам защо го е направил. Ще му отрежа ръцете, с които е посегнал на детето", закани се майката на зверски убитото момиченце Ани. "Той не можеше да убие мравка. Когато аз го правех ми казваше: Защо? И тя има живот", са думи на 25-годишната Димитрина Борисова за бащата на детето й, 27-годишния Станислав, цитирана от "Български новини"

"Ако някога има друго момиченце пак ще го кръстя Ани". Непосредствено след разпита, майката заяви пред медии категорично, че Ники знае всичко. Същият е поискал 5 000 евро от Станислав, за да мълчи, допълни още Димитрина, като отправи обвинения по адрес на Ники, че той е бил и основна причина за скандалите между двамата родители като семейство.

„Не го харесвах, той му промиваше мозъка", заяви тя.

В понеделник адвоката на Димитрина ще поиска да бъде разпитан приятеля на Станислав - Николай, както и да бъде направен кръстосан разпитат. Причината за това е съмнението на Димитрина, че Ники има връзка с чудовищното престъпление. Димитрина заяви в показанията си, че на 2 май е поискала да говори с приятеля на мъжа си, тъй като имала подозрения, но Станислав я успокоил, че няма проблем като същевременно й казал ако чуе нещо да не се притеснява.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай