Майката на Ани: Назиф Ахмедов е участвал в убийството на детето

Майката на Ани: Назиф Ахмедов е участвал в убийството на детето | StandartNews.com

Назиф Ахмедов е участвал в убийството на 4-годишната Ани Борисова. Това разкри нейната майка Димитрина от затвора в Елеонас, където се намира. Жената настоява бащата на детето да разкрие цялата истина за жестоката смърт на детето, пише GRreporte.info.

Майката питала приятеля си няколкократно за това къде е детето им. Двамата се скарали, след което тя разговаряла с въпросния Назиф Ахмедов.

Взех телефона и казах: „Ники, моля те, кажи ми какво се е случило с детето. Кога го видя за последен път?", разказва майката.

„Трябва да бъдеш много силна. Каквото и да се е случило, ти трябва да бъдеш силна. Последният път, когато аз видях детето ти беше на 9 април". След това той затвори телефона и не успях да кажа нищо друго", продължава Димитрина.

На въпрос дали Назиф Ахмедов е участвал в убийството на Ани, Димитрина отговаря: „Сега казваме истината. Да". И уточнява, че таи надежда детето й да е живо.

„Очаквам детето си всеки ден. Очаквам някой да ми каже, че са го намерили. Не мога да повярвам на всичко, което е направил този човек. Не мога да повярвам", продължава майката, която е зад решетките заради немърливо отношение към детето.

Димитрина Борисова коментира и твърденията, че Назиф, за който твърди, че е съучастник в убийството, може вече да не е жив. "Да, и аз чух нещо такова, че е починал. Просто аз не вярвам на Николай. По никакъв начин".

На местопрестъплението е открита ДНК на трето лице, пише още гръцкото издание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай