Машина за вода убива 99,9% от бактериите

Машина за вода убива 99,9% от бактериите | StandartNews.com

Пили ли сте някога абсолютно чиста вода? При това налята от чешмата вкъщи, но с вкус и свежест на планински извор? На пазара от няколко месеца е единствената по рода си машина за вода Hotpoint-Ariston, която съчетава три нови технологични постижения. Най-впечатляваща е уникалната UV технология "Firewall". Благодарение на нея е достатъчно да напълнете каната с вода от чешмата и лампичка с интензивна ултравиолетова светлина, монтирана на самия дозатор, започва да я облъчва в момента, в който я сипвате в чашата си. Едни от най-големите изследователски лаборатории в света вече потвърдиха, че технологията UV "Firewall" премахва 99,9999% от бактериите. При това едни от най-устойчивите като Ecoli, Pseudomonas and Salmonella.

Още две нови технологични постижения в продукта на Hotpoint-Ariston доставят идеалната за пиене течност - свежа и вкусна, досущ като изворната. Филтър с активен въглен отстранява хлора, както и други примеси. А специалното антибактериално третиране BiоCote защитава от развитието на бактерии повърхностите на каната, които са в допир с водата.

Машината може и да ви се стори малко скъпа, а и веднъж годишно трябва да се подменят UV лампата и филтъра от активен въглен. Помислете обаче колко ще спестите от купуване на бутилирана вода. Статистиката показва, че средно на месец човек консумира по 35 литра, което за четиричленно семейство надхвърля 1680 литра годишно. Да не говорим, че машина за вода решава и екологични проблеми - намалява количеството пластмасови бутилки, които се изхвърлят в следствие на консумация на вода.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай